Lidt om mig selv

Jeg hedder Bente Seerup, er født i 1960 og uddannet pædagog fra 1984.
Jeg har i omkring 20 år arbejdet i forskellige institutioner i Århus Kommune, bla startet en ny institution op.
Jeg blev uddannet motorikvejleder i juni 2010. Det er vigtigt for mig at have fokus på børnenes motorik og at give de små poder mulighed for at styrke og træne deres sanser, rytme, reflekser og balance. Jeg tilrettelægger dagplejedagen så der altid er gode motoriske udfordringer inde som ude. 
Uddannelsen er gennemført fra Vends Motorik og Naturskole på Fyn med Anne Brodersen som lærer. 
Jobbet med børn i mange forskellige sammenhænge har givet og lært mig meget. 
I foråret 2010 valgte jeg, efter godt 4 år som kommunal dagplejer, et blive selvstændig børnepasser. Jeg er rigtig glad for at være dagplejer med "egen virksomhed" hvor jeg selv har ansvaret for mit arbejdsliv. Sammen kan vi være impulsive og tage hver dag som den kommer, med de hensyn der skal tages til det enkelte barn. Jeg er god til at give børnene traditioner med fokus på årets gang og motoriske aktiviteter. 
Sammen med dig som forældre tager jeg ansvar for børnenes trivsel og opvækst i et trygt dagplejehjem fuld af liv, medbestemmelse og gode udviklingsmuligheder. 
Jeg er rummelig og anerkendende. Jeg har øje for de små i flok, og for det enkelte barn! Jeg er optaget af deres forskelligheder og lægger vægt på at give store og små tid og ro til "bare" at være og udforske dem selv og deres færdigheder i samspil med hinanden og den verden der omgiver os.
Med udgangspunkt i børnene stiller jeg små krav til dem, så rutiner opstår og bliver til tryghed. Ligeledes kender børnene mine grænser og vi trives fint sammen, de små og jeg.
Jeg er engageret og nærværende.
Jeg glæder mig over livet hver dag.

Jeg er til camping-liv sammen med min mand, er til bålmad og hygge med familien i haven. Jeg er vild med at rejse og opleve nye som kendte steder når jeg holder ferie. 

Min familie består af min mand Jørgen og vores to sønner på henholdsvis 27 og 31 år, deres kærester og vores barnebarn  
 - jep jeg er blevet farmor i foråret 2017 og Lillepigen har beriget vores liv på en skønneste vis.

Comments